Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hun har kæreste men hun skriver hjerter til mig!?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Skriv at hun har en kæreste og hen ikke skal skrive at hun ikke skulle skrive til dig mere.

  • Anonymous, Dreng, 12 år

EOW dreng, bar sig til hende at hun skal sige til dig om hun kan lide dig eller ej. min ven du ikke underlig, du sej!!, tro mig. Bare sig til hende at du kan lide hende og at du synes hun er sød. Held og lykke min ven. Jeg kan lide 5 piger, men har allerede en kæreste en pige hun er perfekt og jeg gik bare over til hende og sagde det. Hun sagde bar ja til at vi kunne vær kærester. Kh Dreng på 13 år.

  • Anonymous, Dreng, 13 år

Hej dreng på 10 år.
Hvis det var mig der stod i den situation ville jeg nok tag en personlig snak med hende eller skrive med hende om hvad hjerte betyder om den, vi er bare gode venner, eller om det er jeg kan godt lide dig.

  • Dusmuksomduer, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat