Brev

Hun er mit solskinsvejr!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Jeg ved godt hvor svært det er men på et tidspunkt er du nød til at sige det til hende og snakke med hende privat.
Det her er sket for mig men endte godt, jeg vil ønske dig held og lykke

  • Idk, Pige, 12 år

jeg synes du burde sige det til hende hvis hun siger at hun ikke har følelser for dig så må det være det svar i kan stadig fortsætte med at være venner

husk nu der masser fisk i søen

  • Anonym, Dreng, 13 år

Kære dreng på 12.

Jeg synes at du burde tage mod til dig, og så gå op til pigen og sige: (Du kan også ringe til hende, men helst ikke skrive det) ”Heyy.. Jeg har sårn ret godt kunne lide dig i nogle år nu.. Og jeg ville bare høre om du muligvis havde det på samme måde, eller om du kunne prøve at se om det kunne blive til noget. Hvis ikke er det helt i orden, så kan vi bare være venner.”

Jeg ved godt at det kan være mega svært at få sagt, men det er simpelthen den bedste måde at gøre det på. Øv dig foran spejlet, så skal du nok blive god til det.

Hvis hun siger ja til at prøve det, eller at hun også godt kan lide dig, jamen så er du i mål min ven. Men siger hun nej og afviser dig, så er det bare op med humøret. Det kommer mange andre piger i fremtiden, og du er jo kun 12, så der kommer mange søde piger fremover. Så har du lidt at glæde dig til.

Held og lykke med hende den søde (: Håber i finder sammen en dag. Ellers er der en ny et sted derude.

De kærligste hilsner fra sønderjyden.

  • Sønderjyden, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat