Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hun er mit solskinsvejr!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Jeg ved godt hvor svært det er men på et tidspunkt er du nød til at sige det til hende og snakke med hende privat.
Det her er sket for mig men endte godt, jeg vil ønske dig held og lykke

  • Idk, Pige, 12 år

jeg synes du burde sige det til hende hvis hun siger at hun ikke har følelser for dig så må det være det svar i kan stadig fortsætte med at være venner

husk nu der masser fisk i søen

  • Anonym, Dreng, 13 år

Kære dreng på 12.

Jeg synes at du burde tage mod til dig, og så gå op til pigen og sige: (Du kan også ringe til hende, men helst ikke skrive det) ”Heyy.. Jeg har sårn ret godt kunne lide dig i nogle år nu.. Og jeg ville bare høre om du muligvis havde det på samme måde, eller om du kunne prøve at se om det kunne blive til noget. Hvis ikke er det helt i orden, så kan vi bare være venner.”

Jeg ved godt at det kan være mega svært at få sagt, men det er simpelthen den bedste måde at gøre det på. Øv dig foran spejlet, så skal du nok blive god til det.

Hvis hun siger ja til at prøve det, eller at hun også godt kan lide dig, jamen så er du i mål min ven. Men siger hun nej og afviser dig, så er det bare op med humøret. Det kommer mange andre piger i fremtiden, og du er jo kun 12, så der kommer mange søde piger fremover. Så har du lidt at glæde dig til.

Held og lykke med hende den søde (: Håber i finder sammen en dag. Ellers er der en ny et sted derude.

De kærligste hilsner fra sønderjyden.

  • Sønderjyden, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat