Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hun bor i norge?..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dreng på 13 år

Jeg syntes at du skal tage en lang snak med din mor. Og fortæl hvad du føler.
Hun vil nok forstå og det vil gøre det hele meget lettere. Også selv om det nok er akavet så gør

Håber mit råd kunne hjælpe PS. Du er mega sej

  • Du er super sej, Pige, 12 år

Hej demigirl på 13 år.

Hvor lyder det dejligt at du har fået en kæreste! Tillykke med det også selvom hun bor i Norge det er muligt at få et forhold til at fungere på trods af distancen.

En god idé er at facetime og holde hinanden opdateret med jeres liv. Det kan jo være at en af jer kommer forbi det andet land og i så kan mødes.

At din mor er imod LGBT+ er jeg fandeme ked af, det burde ikke være sådan et stort drama. Du skal vide at det er helt normalt altså virkelig og du burde ikke behøve at “springe ud” det er helt naturligt. Nu om dage eksperimenterer de fleste køn med det samme køn for at finde ud af hvad der passer dem så…

Jeg synes det er en god idé at du fortæller din mor om dine kæreste, nu ved jeg ikke hvor gal den er med din mor men hvis der er en chance for at hun bliver voldelig så skal du selvfølgelig ikke fortælle det.

Hvis du nu er sikker på at din mor ikke bliver voldelig så skal du fortælle det. Vælg et tidspunkt hvor i har god tid og fortæl hende så at du har fået en kæreste der er en pige, lad være med at tøve men ret dig op og fortæl. Du må forklare hende hvad LGBT+ er og så synes jeg at du skal være klar med en video omkring det.

Hvis din mor tager det godt og accepterer det så er det jo bare dejligt! Hvis hun til gengæld bliver vred og ubehagelig så giv hende et par dage, det er hårdt for nogle forældre at indse at der intet er at gøre, man kan ikke ændre ens sexualitet.

Efter de dage er der en chance for at hun stadig er ubehagelig og det er måske særlig rart for dig at være derhjemme? Der skal du skrive til din lærer og forklare hvordan situationen er, din lærer har pligt til at hjælpe dig og kan tage kontakt til kummunen så de kan hjælpe din mor:)).

Hvis du ikke tør at skrive til din lærer så kan du ringe til BørneTelefonen, søg på Google “BørneTelefonen tlf nummer” så kommer det frem. De vil hjælpe dig:).

Nu har jeg skrevet alt det her men der er også en meget stor chance for at din mor accepterer dig okej?

Hav det bedste liv❤️.

  • Hey, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat