Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad gør man?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

altså jeg har aldrig haft en kærste (#single pringle) men jeg har haft og har mange drenge venner og jeg ville måske sige at man kunne køsse (kommer helt an på foreholedt mellem jer ) man kunne også snakke jeg ved ik så meget men jeg prøver hvad jeg kan dog

  • Anonym, Pige, 13 år

Altså man kan bare gøre hvad man vil, men hvis i er klar kan i jo kysse, men det er jo ikke ligefrem fordi man skal det 24/7 det bliver jo kedeligt. Men altså mine råd til, hvad man kan gøre er, hvis du har makeup eller skincare kan du give ham det på, eller omvendt. I kan se en film med snacks, i kan gå en tur og købe noget i en butik eller sådan noget. Men eller kan i gøre lige hvad der passer jer❤️😊 KH. Pige på 13🥰

  • Pige 13, Pige, 13 år

Ideer:
Tage ned på en Pizza restauran (hvis du ikke er helt sikker på at sidde kun jer tog så rag en af hans venner med og en af dine venner med)
Rag ned og bade (når det er varmt nok husk Snacks!)
Lave en lille nuttet kreativ ting til ham
Tag på picnic
Gå en tur i skoven
Lav lektier sammen
Facetime eller skrive i starten (som første move)
Tag ud og løbe en tur

Håbe du kan bruge nogle af dem❤️

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat