Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er hun stadig interesseret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey. Der kan være mange grund til hun er sådan der…. hvis jeg var dig ville jeg tage initiativ og snakke med hende og spørge hende helt konkrat og hun kunne se noget imellem hver og hvis hun svare ja så har du styr på det men hvis hun siger nej så er det jo det

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

det er meget normalt, måske er hun bare nervøs

  • Anonym

Hey Chef.

Det fandme ikke altid let det med de damer.

som du skriver nederest, så det sgu heller ikke fair det altid skal være os gutter der skal tage initiativet. men det desværre bare sådan det er for det meste.

Det er sådan at man misser hundere procent af de chancer man ikke tager. det ikke et særlig fedt svar det jeg udemærket klar over, jeg har stået i dine sko mange gange, og det skal du huske på de fleste fyre og sikkert også piger har.

Jeg sys du skal prøve at fange hende på vej ud af døren på vej hjem fra skole(Det kan jo være hun bare er lige så fjalet som du) og prøve og høre hende om hun har lyst til at tage med i biffen eller ligende. Det lover jeg dig der ikke bliver en ubehalig oplevelse der ingen ordenlige mennesker der kommer til at grine af dig eller ligende.

Det kan godt være hun måske ikke sys hun er klar nu eller ligende. men så skal du minde dig selv om der 365 dage mere på et år og der massere af chancer at tage hver evig eneste dag. Samt et hav af mennesker du ALDRIG har mødt før. så hvis det ikke er hende her der er den eneste ene alligevel. så kan det være du løber ind i hende om en uge.

Det eneste du kan gøre at tage chancerne og nogle gange griber man dem andre gange taber man dem på jorden. alle dem der ligger på jorden dem skal man ikke bruge sin energi på. i stedet skal man få det bedste ud af det man har.

Held og lykke Chef

Husk lige meget hvad altid at holde hovedet højt

  • Philip, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat