Brev

Hoodie

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nej ikke nødvendigvis. Du havde det koldt og han var sød at give dig en hoodie det havde jeg også gjort hvis en pige frøs og jeg havde en trøje til hende og det er ligemeget om det er en jeg kan lide, min søster, veninde eller hvem det nu er.

  • E, Dreng, 15 år

det kan godt være, men alle mennesker er forskellige på den gode måde. det kan være at han måske syntes at du ser sød ud eller om han bare ville hjælpe. Men jeg tror at han godt kan lide dig lidt, og han bare ville være sammen med dig

  • M, Dreng, 12 år

det giver mening men det kommer også an på om du sagde ja eller nej

  • å, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat