Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Højde og drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg 175 men Fuck da det jeg tænker tit om min højde når man fx kysser og om jeg er lidt for høj men jeg synes det det indre der tæller og hvis du finder personen, så højden sgu ligemeget

  • Anonymous, 13 år

Det er lige meget med hvor høj du er????

  • lonnie, Dreng, 14 år

hej
jeg er 143 cm høj og alle mine venner er højere end mig og jeg har haft samme tanker om min højde især fordi jeg kun bliver 145 cm. da jeg fik det at vide græd jeg men mine venner har hjulpet mig igennem det og min venner vil gerne være lidt lavere. og det med drenge skal du ikke tænke over jeg har haft en kæreste før og han elskede min højde

  • Anonymous, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat