Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hjerteknust

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære pige på 12, jeg kan godt forstå at du er ked af at din kæreste har slået op med dig, og jeg er også ked af at hører at du har fået det dårligt med dig selv ): Men ihvertfald først og fremmest så synes jeg ikke du skal tabe dig bare pga. At han måske vil synes mere om dig, for hvis han kan det så er han jo ikke “real” hvis han bare kan lide dig pga. at du er tynd, du er perfekt som du er! Og du kan måske også prøve at skrive til ham at du er meget ked af at han slog op, og at du savner ham, og i måske kan prøve og være venner, for så hvis i bliver det så kan det være at du kan glemme det lidt? Håber mit råd kan hjælpe dig ❤️

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej pige på 12.
I sådan en situation kan mange ting gå gennem ens hoved. Specielt kan man begynde at tvivle på sig selv. Men husk altid på, at du er perfekt som du er. Mind dig selv på, at det er ham der går glip af en mega sød pige.
Jeg forstår godt, at det er svært for dig, når du stadig kan lide ham. Men mit råd er, at tage lidt afstand til ham. Det kan være ret svært, når du stadig godt kan lide ham. Men det hjælper på det, ikke at snakke sammen.
Jeg vil også råde dig til at snakke med nogle af dine veninder om det, hvis du ikke allerede har gjort det. Du kan også snakke med din mor eller en anden voksen, hvis du føler dig mere tryg ved det. Det er ihvertfald altid godt snakke om det og komme ud med dine tanker.
Jeg håber, at jeg kunne hjælpe dig.

  • C, Pige, 16 år

Hej pige på 12 år,
prøv at lade være med at tænke på ham. Prøv at beskæftige dig med noget andet.
Det med at drille dig selv, måske kunne du finde en notesbog, og hver dag skrive en eller to ting som du kan lide ved dig selv, eller noget som andre har sagt du var god til. Find nogle ting som gør dig glad, fx et billede af en hundehvalp eller et fødselsdagskort fra dine forældre som du er meget glad for, og lim det ind i notesbogen. Når du så om aftenen ikke kan sove, eller begynder at græde, kan du tage notesbogen frem og kigge i den. Måske får det dig til at blive glad. Det er i hvert fald en mulighed.
Håber det hjalp:)

  • pigedergernevilhjælpe, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat