Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjerte i stykker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare glem ham, hvis han ikke kan lide dig, men din veninde er ingen af dem nogle gode venner!

Hilsen 3 Drenge på 15 <3

  • Anonym, Dreng, 15 år

husk alles hjerter bliver knust og hvis han er sågen mod dig skal du ikke være sam med ham og find en anden ven heller løkø

  • Anonym, Pige, 11 år

Jeg prøver selv noget lignende. Og jeg ved godt at det er svært. MEN!!!! lad vær med at tænke at du skal dø fordi det skal du ikke. Din mor har brugt 9 MÅNEDER!!! på at lave dit hjerte også lader du bare en dreng ødelægge det. Det skal du ikke bare lade ham gøre. Jeg ved godt at det er svært men prøv at komme over ham. Vær sammen med nogle andre venner. Ikke tænk på ham selv om man ikke kan lade vær. Men nyd livet. Fordi du har kun ET. Og kom videre han er ikke det vær der vil komme andre der er bedre. I promise. Håber det hjalp god bedring ❤

  • Anonym, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat