Brev

Hjem til kærste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 12 år
Jeg er en pige på 12 år og har også en kæreste. Jeg har heller aldrig sovet sammen med han. Men altså jeg har faktisk lige spurgt ham om vi en dag skal sove sammen. Jeg startede med at skrive på en sms om han var en der savnede forældre når han sover ude. Det skrev han at det er han ikke. Så spurgte jeg om han nogen sinde havde sovet sammen med en pige. Han svarede nej.
Jeg spurgte om han gerne ville. Han skrev at det jo self kommer an på hvem det er med. Og så spurgte jeg bare om han ville med mig, det vil han gerne. Vi har aftalt at se film og sådan. Jeg ved ikke om du kan bruge det her til noget men måske kan du prøve det samme som mig.
Jeg i en dag for en hyggelig soveaftale
Vh pige på 12

  • Anonym, Pige, 12 år

Syns det er megafedt men det er vigtigt at man aftaler præcis på forhån hvad der skal ske. Da jeg var 13 aftalte jeg også at sove hos en god ven og hans forældre var cool med det. Vi skulle bare se en masse film og hygge og det gik også fint. Men da vi så skulle sove fik han stivert på og det blev lidt akavet. Så det er godt at ha aftaler på plads på forhån.

  • Vera, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat