Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælpe ved ikke om jeg er vild med en pige

Hej alle sammen

 

Jeg er en dreng på 13 år. jeg har mødt en pige, hun er rigtig sød

men kender hende ikke så godt .

Jeg tror jeg er lidt vild med hende, men ved ikke hvordan det føles

for har aldrig haft en kæreste før. Ved ikke om vi passer sammen,

for hun går på en anden skole end jeg gøre, og så er hun 12 år.

Ved ikke om hun er vild med mig også er jeg bange for at dumme mig helt vildt.

 

Hvordan kan man se på hende om hun er vild med mig eller kan jeg mærke det på hende om hvordan hun snakker eller ser på mig?

 

På forhånd tak for hjælpen
Hilsen en dreng på 13 år

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Det lyder som hinde pigen er vildt sød og at du kan lide hinde nu til det du kan gøre er at spøre hinde om i kan henge ud og måske atte hinde på snapen eller andre medier og lære hinde at kende sener kan du måske finde ud af om hun har en kærste og måske spøre hinde om hun kunne tænke sig en kærste og så spøre lidt om hun kunne forestille sig at i kunne være kærster

Held og lykke

  • Hjælp !!, 15 år

Okay, så noget af det du kan kigge efter er om hendes pupiller udvider sig når hun kigger på dig, for når man kigger på nogen man kan lide udvider de. Hun vil nok også være lidt genert overfor dig og rødme måske? Også, prøv at se hvor let det er for dig at få hende til at grine, for folk man er vild med kan nemmere få en til at grine.
Det er de råd jeg kan give, held og lykke:)

  • Mit råd, 15 år

Bare snak med hende. Lad være med at give for mange komplimenter for så risikerer du at blive en ven i stedet. Prøv ikke at virke desparat siden det ogå kan ødelægge det. Du er bare en dude der har det sjovt kan man sige. Ellers bare lær hende at kende og arbejde dig hen imod det du er ude efter. En kæreste ;D

  • Eh, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat