Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp!(Desperat)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa, jeg har selv prøvet det med at en dreng VIRKELIG kan lide en, men man tænker bare “ad nej”.. Det er rigtig svært og ubehageligt, der var den her dreng som lagde noget op på Instagram omkring mig, og om at han elske mig, jeg bad ham om at slette det men han nægtede det.. Det er gået over nu, og vi er bare venner, det du skal gøre er at du bare skal sige til ham “hør, jeg føler at det er meget ubehageligt at du render rund tog fortæller alle hvor meget du elsker mig, så vær sød at stop”, hvis det ikke virker så fortæl det til en lærer! Det var dte jeg gjorde, og min lærer fortalte alt om det til en forældresamtale med drengen og hans forældre, han fik derefter en både på 500 kr for at krænke mig, jeg synes nu ikke at det var nødvendigt men sådan er det.

Håber du kunne bruge det som en slags hjælp.

  • Pigen der vil hjælpe pogen, 13 år

Hej
Jeg forstår dig godt!! Syntes du skal prøve at virke( lidt) afvisende….. hvis han spørger dig, om i skal være i sammen, skal Du sige sandheden på en sød måde. ( jeg syntes du er sød men jeg har det Ikke på samme måde?)

  • Anonymous, 12 år

Kære dig
Jeg ved PRÆCIS OG KEG MENER PRÆCIS hvordan du har det jeg har gået igennem det i ret lang tid en dreng som er forelæser i mig bliver ved og ved og han lytter til alle samtaler jeg har med folk og bliver meget jaloux især når det er drenge det har noget at gøre med har sagt til ham 100 gange jeg ikker er vild med ham men det fatter han ikke men her fortiden prøver han at gøre mig jaloux og prøver og få min opmærksomhed det er så irriterende kan ikke holde ham ud bliver sp sir når jeg tænker på ham for han er også ond imod mig fordi han prøver og vise de andre drenge han er over mig men det har han sagt til mig han ikke er så forstår dig 100% men du kan gøre det hvis i er venner på snap så kan du fjerne ham hvis du ville det har jeg gjort og det hjalp meget! Især fordi at hver gang jeg rykkede min telefon stod der ikke smukke osv når jeg åbnede den

  • Anonymous, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat