Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLP ved ik hvad jeg skal gøre!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg vil anbefale dig at lade være med at tale mere om ham Alex der. Og når alt det der ballade er stilnet lidt og du stadig føler at det er relevant at fortælle sandheden klar, så skal betro dig til en af dine veninder. En af mine klassekammerater befandt sig sidste år i samme situation. Han havde løjet om, at han var kæreste med en englænder. Da en af hans gode venner konfronterede ham med det, prøvede han at bortforklare det med, at han var deppresiv (hvilket var en omgang l*rt) alt sammen i stedet for en simpel undskyldning. Så for alt i verden skal du lade være med at lave mere l*rt i den. Håber at du klarer dig igennem det:)

  • Flooot fyr, Dreng, 14 år

Halløj 🙂
Jeg synes, du skal sige det. Jeg synes, det er fint at have en usynlig kæreste. Men at lyve om en person, som ikke engang findes, synes jeg ikke er en god idé. Men det’ jo kun min mening 🙂

  • Davs, Dreng, 11 år

Mit bedste råd er nok at sige at Alex ikke findes.
Men hvis du føler at det er for svært, kan du lade som om at du ikke kan lide ham længere. Så er han ude af verdenen.
Så kan du måske fortælle sanheden til dine venner om to år.
(Hvis du vælger nummer to mulighed. Så husk at tænke igennem næsten alt hvad dine venner ville spørger om. Bare for en sikkerheds skyld😬)

  • Anonym, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat