Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp til kærligheden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

kære dreng på 15. bare fordi den der pige ikke lige svare på dine snaps hurtigt betyder det ikke at hun ikke er interesseret, det kan det gøre. men det kan være hun ikke altid er på snapchat eller at hun prøver at spille lidt “hard to get”

nu har jeg også lige et spørgsmål du kan stille dig selv; er du ægte forelsket i denne her pige? er det ikke lidt svært at blive forelsket når man ikke kender personen så godt? er det bare fordi hun er lækker?
det kan jo være at jeg tager helt fejl, men sådan tænker jeg:))

for at komme tættere på hende kan du snakke med hende oppe i skolen, spørge om hun vil være sammen, de første gange hvor i ikke er så tætte kan dine og hendes venner også komme med – så er det ikke lige så akavet. når i så er begyndt at snakke kan du spørge om hun vil være sammen, alene. på den måde arbejder du dig lige så stille ind og bliver tæt med hende.

  • anonym:), Pige, 16 år

Kære dreng på 15
Du kan måske begynde og tale lidt sammen med hende, både til øjne mod øjne og så måske snap, eller hvad du nu har;)

Så kan i måske komme lidt tættere sammen:)

Held og Lykke
Kh mig

  • Den søde:), Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat