Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLP TAK

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

det er ligge maget om han er din fætters bedste ven
der er intet forket i det

  • The_Boy, Dreng, 13 år

Jeg har været kærester med en fuckboy, men ikk fuckboy er ikk fuckboy over for dem han virkelig kan lide. Men lige i starten havde han et vædemål med en af hans venner, som gik ud på at han skulle prøve at lave mig. Dengang stolede jeg også 100p på ham, når han sagde han ikk bare brugte mig. Men fuckboys de kan det der med at få dig til at tro på dem – de har jo prøvet det før;)) men jeg synes ikk du skal droppe ham på grund af andre folk siger det. For det endte med at vi blev kærester, mig og den så kaldte ‘fuckboy’, og vi havde et helt fint forhold, og han græd helt sindsygt da jeg slog op….. dsv må jeg sige at det lyder som om han er det, når han ‘ikke har så meget tid’, men hvis du er villig til at blive HELT KNUST for at give det et forsøg, så bliv dog ved med at kæmp for ham. Fuck andres meninger. Og det der med fætters bedste ven og en dreng der kan lide dig, det er det er helt ligegyldigt altså!! Men husk alt hvad han siger kan være en løgn lige meget hvor meget du tror du kender ham! Jeg har været der! PS. Kan du ikk spørger din fætter lidt ind til det hele ? Han må veld kende til jeres forhold hvis hans bedste ven virklig kan lide dig?

  • Anonymous, 15 år

Der er en dreng i min klasse han er fuckboy og han flirter med alle de andre piger men når han er sammen med min drømmepige alsår hans kærste er han helt forelskede

  • Randersboy, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat