Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp mig. Hvad skal jeg gøre?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 15 år et godt råd kunne fks være at du måske kun e skrive til hende og bare spørge ind til hendes dag det kan ændre på mange ting og hvis i er i online skole så spørg måske ind til hvordan hun har det med at være i online skole at vise du går op i hvordan hun har det kunne måske være en start på ihvertfald snakke med hende mere end før jeg håbrøer du kunne bruge mit råd til noget☺️

  • Pige på 15, Pige, 15 år

Hej dreng!

Som en pige i næsten samme alder syntes jeg du burde tage og skrive til hende. Find hende på snap eller insta og skriv lidt.. Lær hende af kende og få hende til at føle sig tryg ved dig? Måske kunne du aftale en “date”? Kunne mødes og lave en aktivitet eller lave lektier sammen?

Og husk at respekterer hendes grænser.. Hvis hun lægger op til at dette IKKE er noget hun vil så respekterer det og kom videre(:

Mvh. Anonym pige(:

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat