Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp mig drenge!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Er godt nok over seksten, men jeg tænker at det er meget generelt for modne drenge/mænd:
1. Høje piger ér attraktive, og nogle drenge kan endda lide, at deres kæreste er højere end dem selv (fetish).
2. De fleste drenge er ret ligeglade med kropsform, personligt går jeg ikke ind for overvægt eller undervægt dertil hvor, at det ikke er sundt, men det er der jo andre der tænder på. Der er nogen der vil kunne lide din kropsform, nogle er bare sjældnere end andre.
3. Laaaaangt de fleste drenge lægger vitterligt ikke mærke til, hvis du havde det samme tøj på to dage i træk. Det gør virkeligt ikke noget, og jeg forstår som alle andre drenge ikke hvad problemet er, med at have det på flere dage i træk.
4. Nogle kan ikke lide det, enten fordi at de har den preferencer naturligt, eller fordi at de ikke er vant til at bo, hvor mellemrummet mellem fortænderne er normalt. De fleste er dog ligeglad, og syntes at det ser sødt ud.
5. Min personlige “type” er et meget bredt spektrum. Jeg har ikke noget imod let undervægt eller overvægt, så længe at det er naturligt og ikke en spiseforstyrrelse. Men egentligt er jeg mest efter en personlighed, som jeg finder rar at være omkring. Det kan godt være at, jeg syntes at nogen er lækker i begyndelsen, men hvis jeg kommer til at kende dem, og de har en forfærdelig personlighed, så dræber det hvadend følelser der var.

Så længe at du søger udad, og ikke bare holder dig for dig selv, så skal du nok finde et godt forhold. Men det gør ikke noget at have et tomt forhold hovedsageligt for sex i et par måneder.

  • Anonym, Dreng, 19 år

Hej.
Som du nok har har hørt før så kan man ikke definere pæn, da alle har hver deres smag. Der er f.eks. den her pige på min årgang jeg synes er virkelig flot og naturlig, men så er der så nogle af mine drengevenner der synes modsat. Så hvad angår hvad man synes der flottest afhænger det af den enkelte dreng. Men jeg mener også der en sandhed i at man kan være for tynd eller tyk generelt set. Hvis man er for tynd i mine øjne, er det fordi man næsten kun er ben og knogler, og hvis man er for tyk er det fordi at der er rigtig meget fedt næsten over alt, hvis det giver mening? Så for at sige det kort. Der er ikke en generelt set perfekt krop, for det handler om den enkelte. At være lidt tynd eller lidt buttet gør intet, så længe det ikke er i en for voldsomt grad. Jeg ved der er nogen der vil være uenig med at jeg skriver dette, men man kan vel ikke gøre alle tilfredse og du bad om et ærligt svar. Men jeg er sikker på at du er lige som du skal være (-:

Hvad angår de andre spørgsmål ville jeg bare have skrevet nogenlunde det samme som den 19-årige anonyme dreng ovenover mig så jeg sparer dig for læseriet.
Håber du kunne bruge mit svar til noget…

  • Anonym, Dreng, 18 år

Jeg kan bedre lide hvis piger har det samme på hele tiden det stammer nok fra tegnefilm men hvis nogen har det samme look på næste dag lægger jeg mere mærke til dem

– et lille svar herfra

  • Ravenclaw drengen, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

"alene" hør andres fortællinger

Hør YouTuber og influencer Emilie Briting og 17-årige Martha tale om at sige det højt, hvis man har det svært, og hvem man kan gå til.

Hjælpesætning
Få en hjælpesætning, der kan minde dig om, at du godt kan klare det, og at du er god nok!

Hvilken sætning hjælper dig?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat