Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hvis du siger til ham er du har brug for en lille pause, så kan du tænke efter om du stadig har brug for ham i dit liv. så bliver han måske ikke SÅ ked af det, fordi du teknisk set ikke har slået op med ham helt.

  • Anonym, Pige, 11 år

du skal bare tage en dyb inorning og sige at du ikke følger det samme mere ikke gør det i fæles rum så føgler han det er pinligt

  • Emma, Pige, 12 år

For det første, man skal ikke være i et forhold, som man egentlig ikke har lyst til at være i. Du skriver også at du ikke vil have at han bliver ked af det. Men det kommer han til uanset hvad, hvis han elsker og holder af dig.
Personligt synes jeg at du måske skal prøve at skrive til ham, at du gerne vil snakke med ham omkring det. For det er også syndt for ham, hvis du “gå bag om ryggen” på ham, og ikke siger noget.

  • Lærke, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat