Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hjælp lige piger og drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej:). Det lyder som en nederen situation. Men hvad med at du ringer til hende og siger at i skal mødes for at have en snak. Og så fortæller du om hvordan du har det. Spørger hende om hvorfor hun kyssede dig, og hvad hun mente med det, da i ikke en gang kan være flirts? Hvis hun så siger at det ikke var med vilje eller noget i den stil ville(for at ikke sætte jeres venskab på spil) jeg spille med på den og sige at det er godt at det er afklaret nu. Du kommer over hende og finder en anden. Jeg ved godt at det lyder lidt hårdt men jeg sværger at du kommer over hende.

Hav en fantastisk dag☺️!

  • 😃, 12 år

Hun bruger dig bare ik løb efter hende det vil bare ydmyge dig og desuden så er det ikke altid et forhold med en pige som man har kunne lide i lang tid er som man har forestillet

  • Anonym, Dreng, 16 år

Fortæl hvordan du har det og hvis hun ikke har det på samme måde så bliv ved hendes side og lad hende vide at du kan lide hende men behandle hende som en ven

  • Jeghjælperhvorjegkan🙂, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat