Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp jeg tror jeg er biseksuel

Hej,

jeg har haft denne her tanke og følelse i lang tid om at jeg sikkert er biseksuel.

Jeg tænder både på drenge og piger

men jeg har nogle venner der ikke rigtig støtter det.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Som IDK siger er det helt normalt at være forvirret – og også normalt at have de følelser du har. Når man er 12 begynder man at få seksuelle fornemmelser og som pige er det helt naturligt at vende dem mod andre piger som man har et nært forhold til. Drenge er jo tit no go i den alder!!!
Jeg gjorde det selv, og da jeg var 13 prøvede jeg min seksualitet af med en pige under en badetur hvor vi var alene ved stranden. Det lærte jeg vildt meget af og fortryder ikke et øjeblik. Men seksualtitet kan sagtens forandre sig og når man bliver ældre får man i højere grad øjnene op for drengene. Ikke sådan at man pludselig synes at piger er klamme, slet ikke, men man ser bare anderledes på det. Så jeg synes du skal ta det roligt, se tiden an og ikke nødvendigvis snakke med alle og enhver om din seksualitet.

  • Maja, Pige, 16 år

Hej kære pige på 12 år.
Jeg ved ikke rigtig hvad du mener med ‘Hvad skal jeg gøre?’
Hvis du mener at du måske havde tænkt dig at komme ud, og sige det til nogen, synes jeg at det er noget du selv bestemmer, og måske venter med indtil du synes du er klar. 🙂

  • hjælper bare :), Pige, 15 år

Hej pige på 12 år.
Det er helt normalt at tænde på sit eget køn, jeg syntes at du ikke skal lade nogle bestemme hvem du kan lide og ikke kan du skal bare gøre det din mavefornemelse siger. Du kan også bare vente med at sige det til dine venner og så kan du gøre hvad du vil og så når du er klar kan du sige det.

  • Anonym, vil gerne hjælpe, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat