Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLP jaloux kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Pige på 15, det er rigtig sejt, at du skriver herind 🙂

Jeg synes, hvis jeg skal være ærlig, at han måske ikke er den rette for dig. Han skal kunne acceptere, at du også har andet og tage dig til end kun og være sammen med ham, og hvis det ikke går, er han ikke den rigtige.

Start med at sig til ham, hvad du føler, og hvis han stadig ikke kan acceptere det eller bliver sur, tror jeg ikke det går.

kunne forstille mig du er i en alder, hvor man går ud og hygger og har det sjovt, og det skal han ikke stå i vejen for, selvom du elsker ham.

Det kan være rigtig svært at få det sagt, men efter vil det blive bedre, og er sikker på, at du finder en ny fyr, for du har fortjent bedre end en fyr, der bliver sur over sådan noget.

Et andet råd kunne være, at du skulle spørge HVORFOR han bliver sur over, at du er ude. Han vil højst sandsynligt svare, at han er bange, for at du finder en ny kæreste eller noget i den retning, men i er i en alder, hvor forhold nok ikke holder for livet. Du elsker ham selvfølgelig, og er sikker på at i sikkert har det hyggeligt sammen. Snak med ham.

Håber ikke jeg lød for ond, for det var virkelig ikke min mening, men er bare ærlig nu 😉

Håber du kunne bruge det! Og held og lykke, det skal nok gå 😉

Kh hjælper

  • Hjælper, Pige, 14 år

2 ord konfronter ham

Mit råd

  • Har virkelig ik andet, Dreng, 13 år

Prioriter dig selv; han er usikker på sig selv og tager det ud på dig. Du må ikke lade ham være kontrollerende.

  • P, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat