Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp, hvad skal jeg gøre??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey!
Tag alt den tid, som du har lyst til, at finde ud af om du kan lide ham eller ej.
Hvis du ikke kan lide ham, så ville jeg råde dig til ikke, at snappe på en flirtende måde med ham, siden at du nok ikke vil give ham ideen om, at du kan lide ham.
Håber at det hjalp!

  • Barbie, Pige, 15 år

Hej😊
Jeg synes det er mega sejt, at du skriver med en 15 årig når du selv er 13. Jeg tror ikke han udnytter dig. Ligemeget med om han ikke ser mega lækker ud, for hvis du synes han har en fantastik personlighed er det, det værd. Hvis du vil, kan du prøve at tage så’en forelskelses test på (vi unge) og se om du også er vild med ham, ellers så bare prøv virkelig og mærk efter.
Håber det hjalp.
Hilsen mig.

  • Anonym, Pige, 13 år

Jeg forstår dig sådan en situation har jeg også været i. Vis du elsker ham virkelig så gør det men roligt . Det er vigtigt at du passer på .

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat