Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp første kys

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Der er ikke nogen regel for hvad du skal gøre. Et par arme rundt om nakken på han, mens du ser på ham med et kærligt smil, kan udvise åbenhed, som at du siger “du skal kys mig, kom så kys mig”.
Er par arme ned af siden på din egen krop, mens i står helt tæt, vil også vise det samme, at du åben. Hvisjwres hoveder hviler mod hinandens, og du ser lidt ned, måske lukker øjnene, kan det udstråle, at du stoler på ham, at du gerne vil have han skal kysse dig.

Selv er jeg tilhænger af den sidste her, fordi jeg synes den er cute, uskyldig og mega dejlig. Stil dig tæt ind til ham, lad jeres hoveder mødes, læne dig en smule frem, som signal til du gerne vil kysse, luk øjnene, og når i kysser, tag evt hans hånd, som tegn på du gerne vil være kæde sammen med ham, altså kærester. Måske han ikke fanger den del.

Når i slipper hinandens læber, kan du evt give et Mmm fra dig, åben øjne se ham direkte i øjne med et kærligt blik, hold han fast, læg armene om nakken på ham, stil sig tættere ind til ham, og kys ham så igen.

Når i har kysset anden gang, så slip roligt hans læber, put dig ind til ham, lad jer mærke hinandens nærvær.

Fra det her øjeblik burde der ikke være nogen tvivl, om at i er kærester, da i har lige haft jeres første kys.

Afgæging af hvor i er, så kan i gå en tur, gå ind på værelset. Lav et eller andet, der giver anledning til nærvær, se en film hvor i kan putte sammen.

Men tag det også slow, forhast ikke jeres forhold, tag det roligt, opbyg et solidt og stærkt kæreste forhold. Alt muligt andet, som den første gang i seng, vent med det. I skal lærer hinanden at kende først som kærester.

Husk alle forhold er svære i starten, og det vil også med tiden kunne opstå konflikter. Mit bedste råd her er, kommunikation, tal altid sammen, hvis noget går dig på, så sig det. I løser ikke jeres konflikter med tavshed. Senere i livet hvis i skændes så sørg for at blive gode igen, før i går i seng, så næste dag er en frisk start.

Held og lykke søde.
Det første kys er vidunderligt ❤️

  • A, Pige, 21 år

Første gang jeg kyssede med en. Der lå jeg i en seng med ham her fyren og vi ligger ret tæt fordi vi så film. Jeg vender så mit hovde op og kigger på ham og vores pande rør hiandanen. Og jeg fortæller ham om alt muligt og vi snakker. Så bliver der lidt stilhed og jeg vælger bar for job at kysse ud i luften og han gør det samme. Så kysser jeg ham lige efter og han blev ret chokeret over det. Også lidt senere kysser han så mig

Men hvis i står op så plejer jeg at ha mine hænder omkring deres skuldre så jeg står på tær også læner jeg mig egentlig bare hen imod ham også kigger jeg på hans læber så han ved hvad jeg vil. Også kysser jeg ham.

Det med lukkede eller åbne øjne behøver du ik tænke så meget på for hvis det bar er et tante kys går det lyn hurtigt også tænker man slet ik over det

  • Anonym, Pige, 14 år

Det kommer og det er også hva di føler dig komfortabel med altså om det skal være lille kys eller langt kys om arme skal være rundt om eller ej det er noget du helt selv kan mærke

  • Mio, Non bianær , 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat