Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp!!!! Drengeeeee!!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

okay, er 14, snart 15 og har haft en del med kærlighed og gøre. derfor kan jeg sige, at du burde teste ham lidt i små ting, se om d kun er dig han “flirter” med eller om d r andre. hvis i måske skal se film i klassen prøv at rykke hen til ham og måske læn dit hovede op ad ham. du kan prøve at give den next level og for sjov skrive til at “godnat og sov godt x” og så et form for hjerte og se hvad han skriver tilbage. jeg ved godt at jeres klasse vil mobbe i sarten, men efter hånden vil de havde vennet sig til d og værre fuldkommen ligeglad, det ville værre værst når i går i samme klasse når i så ik er sammen mer, at gå i klasse med sin ex kan både ende som et godt venskab, men kan ogs ende akavet.

men jeg ved godt i ik er så gamle, så derfor kan kærlighed ogs opfattes anderledes da man er mindre. du kan prøve nu og se hvad der sker, håber i finder sammen.

  • Anonym, Pige, 14 år

heyhey, kender det virkelig godt. Drenge er besværlige at finde ud af! Men jeg tænker helt klart at du kan prøve at være lidt sødere mød ham end de andre. Vis ham at han betyder lidt mere end de andre. Bare se hvad der kan se fordi i 7. Er alt muligt 😅

  • Anonym, Pige, 14 år

Det lyder som om, at du er i en svær situation, og jeg forstår, at det kan være svært at vide, hvad du skal gøre.

Først og fremmest skal du huske på, at det er okay at have følelser for en person, selv om det kan være svært at håndtere dem. At have følelser for en person kan også gøre det svært at vide, om de føler det samme.

Det kan være svært at vide, om X kan lide dig, baseret på de ting, du har beskrevet. Der kan være mange årsager til, at han opfører sig på den måde, han gør. Det kan være en god idé at tale med ham og finde ud af, hvordan han føler. Det kan også være en god idé at tænke over, hvad det er, du ønsker ud af situationen, inden du tager skridtet til at tale med ham.

Det er vigtigt at tænke på dine egne følelser og ønsker, men du skal også tænke på, hvordan det kan påvirke din omgangskreds, og hvad konsekvenserne kan være. Det kan være svært at vide, om det er det rigtige at sige til ham eller ej.

Du kan overveje at skrive til ham, hvis du føler, at det er svært at sige det ansigt til ansigt. Men det er vigtigt at tænke over, hvordan det kan påvirke din relation til ham og din omgangskreds.

Det vigtigste er at du skal følge dit hjerte og gøre det, du føler er rigtigt for dig. Og husk at det er okay at søge rådgivning fra voksne, hvis du føler dig usikker eller har brug for hjælp til at håndtere din situation.

  • G, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat