Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp drenge!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 år <3
Det er super dejligt at du har fået et crush og han virker super flink.
Jeg tror godt du kan blive venner med ham men ja det ville virke lidt mærkeligt at gå direkte op til ham og sige "Hej vil du være min ven?".
Hvis du kan få fat i hans sociale medier enten via at søge hans navn spørge en ven eller gå direkte op til ham og spørge om fx hans snap kunne det være en nem måde at starte en samtale og få ham til at ligge mærke til dig.
Håber det hjælper 🙂
Kh dreng på 16.

  • William, Dreng, 16 år

Hej
Jeg har selv gået i klasse med en pige der var kærester med en der var en årgang mindre en os.
Vi kiggede ikke ned på hende bare fordi hun var kærester med en mindreårig og vi snakkede aldrig til ham som om han(Ham kæresten) var…
Du skal ikke lade din tænke på hvad andre synes du skal bare følge dit hjerte og hvis det er det rigtige for dig så har du noget at skamme dig over.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Jeg tror de fleste af os drenge vil være glade for at have en vendinde der er ældre end os. Fordi det måske er lidt sejt. Du har sikkert hørt før at os drenge vil have en pige der er yngre end os selv. Men det passer virkelig ikke grunden til st vi siger det er fordi vi oftest ikke kan score en der er ældre. Fordi mange piger går meget op i at en dreng skal være ældre.

Hvis jeg var dig ville jeg nok begynde at hilse på ham når I er på gangen. Og måske skrive til ham på Insta eller Snapchat. Da det er nemmere end at gå hen til en man ikke har snakket med og spørge “skal vi være venner”.

Håber jeg kunne hjælpe❤️

  • Jonas, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat