Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp dreng 15 år

Hej jeg er en dreng på 15 år

jeg har dn kærste

som jeg elsker rigtig meget

hun har sådsn en drengebedsteven

og de er altid sammrn

og hun bliver altid sur

når jeg sprøger ind til dem

ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

hej dreng på 15

jeg kan godt forstå du måske bliver forvirret når hun er mere sammen med ham en dig. men jeg synes at du måske skal prøve og spøge hende om der forgår noget eller om de bare er rigtigt tætte venner for du er bekymret for at der er noget i mellem dem

håber at det måske kunne hjælpe lidt

  • anonym, Pige, 13 år

Hej Dreng på 15.

Jeg vil starte med at sige, jeg godt kan forstå du kan blive lidt rund tosset, fordi piger kan virkelig godt være besværlige engang imellem.

Du nævner at hun har den her dreng bedsteven, og hun faktisk bliver irriteret når hun spørg indtil det. Måske kunne det være, fordi hun ikke selv ved hvad der er med dem?

Jeg synes hvertfald det ville være en god ide, at sige: “Jeg beskylder dig ikke for noget, men jeg bliver bekymret, når du er så meget sammen med din (drenge) bedsteven” … herefter kunne du jo fortælle hende mere om hvordan du føler. Kunne du måske være jaloux eller ked af det?

Noget af det vigtigste i et forhold er at man er åbne overfor hinanden under alle omstændigheder.

Jeg håber mit svar kunne bruges.

  • Den 19-årige, Dreng, 19 år

Snak med hende. Det kan godt være hun bliver sur, men hvis hun nu laver noget med ham. så er det bedst at få det af vide. Men mon ikke de bare er venner og så bliver hun sur, fordi hun føler at du ikke stoler på hende.

  • Birgitte, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat