Brev

Hjælp!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvordan reagerede ham du crusher på?? For det er lidt altafgørende for om han er god nok til dig. De andre to lyder virkelig irriterende! Håber du klarer den søde

  • X, Pige, 14 år

hej jeg er en dreng på 12. Det bedste du kan gøre er at holde fast ved det. Så om dine venner mener det er megligt. Og de to andre skal du bare ikke tinge over. Og den måde du skal snakke med ham er bare som du plejer.

  • (:, Dreng, 12 år

Hejjj, det var mig der skrev brevet🥰 Jeg vil bare sige tusind tak for alle de gode svar!
Kh pigen der skrev brevet

  • X, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat