Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Jeg har været forelsket I en pige i lang tid

i dag spurgte jeg om vi skulle være kærster

men hun sagde nej nu er vildt ked af det

og ved ikke hvordan jeg kommer over det

og om jeg kan spørge hende om nogle måneder

det skal siges

at hun lige har slået op med en anden dreng

hilsen den fortvivlede

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej

For det første vil bare gerne lige sige, at jeg er ked af det på dine veje. Det er en meget trist situation du står i lige nu. Det kunne være du kunne prøve at lade vær’ med at tænke på det. Det kunne være når gik til sport eller bare laver noget der er sjovt for dig så du ikke virkelig tænker på, hvad der skete. Måske sagde hun nej, fordi hun måske selv er trist over et breakup og har brug for lidt tid alene. Jeg håber du kunne bruge mig til noget, men jeg beklager virkelig meget, hvis jeg var ubrugelig, men held og Lykke min ven

  • Hej, Dreng, 12 år

Jeg tænker som det første at du ikke skal tænke det er dig der er noget galt med, og at du har gjort noget galt. Det kan være rigtig hårdt og blive valgt fra, især hvis du rigtig har kunne lide pigen. Selvom det kan være svært så er det ikke værd og gå at være ked af det over, hellere tænkt og gør noget der gør dig glad.

  • pige på 16, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat