Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej den triste pige,
jeg syndes helt klart du skal snakke med din veninde om hvordan du har det med din ex kæreste og hvordan du føler. sig til hende at du stadig kan lig ham og du bliver ked af det når de er sammen fordi tror det har noget, og hvis hun bliver sur på dig så sig til hende at du er ked af det for du siger bare din ærlig mening

  • bouquet, Pige, 15 år

Hej
Synes du skal tage en snak med din veninde, I forhold til alle de føleser du har I denne situation. Få talt ordentligt ud, og spørge ind til hvorfor hun er sur. Hver gang du spørger, om din eks og hende har noget sammen.
– Hvis hun bliver sur over du spørger, skal du måske holde en lille pause fra hende? Eller måske prøve at snakke med din eks? I forhold til om de har noget med hinanden.

Måske får du svar fra din veninde, din eks eller begge eller måske ingen svar.

Jeg forstår godt du er ked af det, måske vred og irriteret på situationen og det har du skam også lov til at være og endda lige så længe som du har lyst til
– Men du kan desværre ikke rigtig gøre noget, hvis din eks og din veninde har noget med hinanden. Da man ikke selv bestemmer hvem man forelsker sig i, hvis man gjorde havde man nok allerede valgt.

Hvis det kommer til situation, at de måske har noget med hinanden og måske det skridt længere de bliver kærester. Synes jeg du skal prøve at være glad på deres vegne, at de har fundet en de elsker. Selvom det er din eks, som du stadig har lidt følelser for og din bedste veninde. Og prøv at begynde at kigge frem af. Der skal nok komme en anden person, men det skulle bare ikke være din eks og dig
– og igen du må være ked af det så meget og så længe du har lyst til.

Vh C

  • C, Pige, 17 år

Du nødt til at snakke med hende. Hvis de to bliver kærester, vil det gå udover jeres venskab. Sig til hende du bange for at miste jeres venskab, og forslå at ingen af jer kan blive kærester med ham, på den måde er det fair for jer begge. Venskab er vigtigere end en kæreste. Tal med hende 😊

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat