Brev

Hjælp

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kunne jo starte med at blive venner med hende frk. Starte med at Sige hej når du ser hende

  • Lav pige, Pige, 14 år

Du kan prøve at være venner med hende ind på Snap Først derefter kan du måske få din føler ud Like sådan her “hey vil du mødes med mig på fodboldbanen efter timen så kan vi snak lidt sammen” hvis hun har det samme crush på dig så virker det

Hellelykke My champ 😀👌🏽

  • Anonym, Dreng, 14 år

Hej!
Jeg synes at du skal prøve at smile til hende og prøve at få hendes opmærksomhed. Du kunne FX. tale lidt med hende sige “hej” eller “hvordan går det” når du ser hende og prøve at se om i har fælles interesser og lærer hende bedre at kende, jeg synes du skal prøve at lærer hende at kende og så spørger om hun vil være K/fortælle hvad du føler. Du vil ikke tænke tilbage på at du ikke gjorde og spekulere om hvordan det kunne have gået. Prøv dig ad.
Giv kærligheden en chance. “Der er massere fisk i havet” 😉

Held og lykke! <33

M.V.H pige på 13

  • Håber jeg er til hjælp!, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat