Brev

hjælp ;)

hej til jer der læser dette brev

jeg er ikke god til at score er det nogen der kan give mig nogen råd

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

hej dreng på 14 år du kan begynde og gå mere op i dig selv det kan piger godt lide når drenge har styr på deres hår,tøj og sko osv. du kan også bruge en rigtig god parfume så man kan dufte når du går forbi også kan du snappe med den pie du måske er på udkig efter også sende list hjerter til hende du kan fortælle hende du syntes hun virker meget sød og at hun er pæn også ja kan det værre det udvikler sig 😉
kh pigen på 13 år

  • pigen på 13 år, Pige, 13 år

Heyo.
Hvis du gerne vil kunne score, er det bedst, at du er dig selv. Piger kan ofte godt lide opmærksomhed, så hvis der er en bestemt pige, du tænker “hun er dejlig”, så giv hende opmærksomhed, ikke for meget, men bare hils og giv hende en kompliment; “Hej X! Flot trøje”. Spørg også ind til hendes hverdag og hvordan det går. Nogle piger kan lide fyre der er søde, andre kan lide en udfordring. Find ud af, hvad hende du vil score, kan lide (: Man burde ikke gå efter flere piger, for så ville de bare kalde dig en player, og så kan det være svært, at få en kæreste. Nogen piger kan lide stilede fyre. Find noget lækkert tøj, og nogle accessories, som ser godt ud til. Det er dog småting, det betyder ikke alverden (:
Men hey, held og lykke. Jeg håber det lykkes for dig snart (:

Venlig hilsen pigen der elsker at hjælpe (:

  • En sød pige (:, Pige, 14 år

Hey
Her er mine råd til hvordan du har størst chance for at få fat i en pige.

1. Vær mystisk da det er attraktivt.

2. Du må godt vise dem lidt at du kan har et godt øje til dem, men lad vær med at overreagere – Dvs. at du ikke skal blive ved med at fortælle dem hvor godt du kan lide dem og hvor godt de ser ud, da det kun vil skubbe dem væk.

3. Giv dem et godt indtryk af dig og sørg for altid at gå op i hvordan du ser ud.

4. Giv hende komplimenter, men IGEN lad vær med at gøre det for meget. Hvis du fik et kompliment flere gange dagligt, ville det så være lige så fedt at få den som hvis du kun fik det engang imellem. Tro mig, det vil det ikke.

5. Giv det tid og sørg for ikke at springe for hurtigt ud i det.6

6. Giv hende plads og ikke vær for klæbrende. Så sørg for at du ikke hele tiden er omkring hende, da hun så får chancen for at tænke på hvad du laver. En klæbrende fyr er et stort rødt flag for piger.

7. HUSK: Bare fordi du er en dreng betyder det ikke at du skal gøre alt arbejde. De må også godt vise lidt interesse og muligvis give komplimenter.

8. Vær dig selv hele vejen igennem, da hvis du så får en kæreste på et tidspunkt og du begynder at være dig selv, er det ikke sikkert at hun vil være så vild med ”dit nye jeg”.

Hvis du så føler det går ret godt med en pige, skal du ikke være for bange for at spørge om i skal finde en dag – Evt. hvor i tager i biografen og ser film. Det er nemlig vigtigt at jeres forhold ikke står standby da hendes attraktion til dig muligvis vil falde igen, og så vil alt dit arbejde være forgæves.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat