Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp!!

Der er den her dreng i min klasse, som jeg er blevet ret vild med!

Jeg sys det er mega pinligt men jeg sagde det alligevel til mine veninder fordi vi altid laver den her dumme leg hvor (vi er 3 piger) 2 piger skal sige hvem de sys den 3. Passer godt sammen med.

De nævnte så den dreng jeg er vild med’s navn hvorefter vi legede sp eller k hvor jeg så endte med at sige det. Han virker mega sød og jeg rødmer eller griner altid lidt for meget når vi er sammen.

Jeg har lagt mærke til nogle forskellige ting som gør mig forvirret over om han ogs kan lide mig fx.

-i timerne så bliver han altid i klassen hvis jeg er der(det føler jeg ihvertfald) hvor han så altid lige kommer hen til MIG og fortæller et eller andet han har lært eller spørger MIG om hjælp til opgaverne.

-jeg ligger tit mærke til at han kigger på mig i timerne hvor vi tit får øjenkontakt men jeg bliver genert og kigger væk

-idag spurgte jeg “hele” klassen om nogle ville have streak hvor han så begynder at fortælle om hans højeste streak osv. Jeg håbede virkelig han ville spørge om min snap men det gjorde han ik!

Jeg ved ik om jeg skal lade ham være eller om jeg godt kan tillade mig at spørge ham om hans snap. Han får mig til at grine og han går meget op i at være sikker på jeg er okay vis han kommer til at sige noget dumt til mig.

Jeg ved ik om det bare er hans personlighed eller om der ligger mere bag det. Jeg tænker på ham konstant men jeg føler at det er forkert at jeg kan lide ham da jeg aldrig har været “kærestetypen”.

Jeg håber virkelig der er nogle der vil hjælpe eller har en ide til hvordan jeg kan finde ud af hvad han føler

-kh mig

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Han virker som en super fyr! og jeg kan sagtens forstå hvorfor du føler som du gør.
Jeg tænker bare du skal spørge om hans snap, eftersom du nævner at han går op i at du er okay hvis han gør noget dumt.
Og jeg synes selvom det virker lidt pinligt så synes jeg bare du skal hive ham ind til siden og fortælle ham, selvfølgelig når det passer med jer begge, og sige hvordan du føler for ham.

  • 14 årig pige., Pige, 14 år

Det lyder til, at der er kærlighed i luften.

Bare prøv og tag chancen og spørg om hans snap! Så kan i begynde og skrive sammen, blive endnu bedre venner, og måske noget mere…?

Han lyder i hvert fald til at være interesseret!

  • Rose, Pige, 14 år

YOU GO GIRL! Altså den her fyr hader dig ihvertfald ikke det er helt sikkert. Jeg syntes du skal snakke lidt med ham en dag i skolen og slutte af med “øh kan jeg få din snap?” Siger han nej (hvilket jeg ikke tror han gør) har han lige mistet chancen for at få en rigtig sød ven (måske mer) ved hans side! Held og lykke❤️
Kh Anna

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat