Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLP!!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du kan måske send en SMS hvor du siger undskyld og at du gik i panik eller vise at du kan gidt lide hende med at snak mere med hende og hjælp hende og spøger om i kunne være sammen i en dag

  • Anonym, 16 år

det er nemmere at skrive det til hende over et spil eller SMS det virker nok mærkeligt den anden dag i skolen men det virkede for mig håber du score dem du vil ha’

  • den der fyr der giver gode råd, Dreng, 13 år

Hej

Jeg synes du skal skynde dig at forklarer hende at du var nervøs og kom til at sige det var en prank. Men at du virkelig mener det og du fortryder det meget. Jeg tror mere det er et spørgsmål hvordan du siger at du kan lide hende. Men snak til hende skriv..

  • Anonyme pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat