Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLLPP PLSS!!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,
Jeg ville nok sige at udfra hvad du har fortalt at der i hvertfald er noget. Jeg ville tage en snak med ham om hvor i står henne, det kunne gå hen og blive rigtig godt!
Knus.

  • Lejlighed, Pige, 15 år

Det er aldrig helt sikkert at han kan lide dig hvis det ikke kommer fra ham selv. Men det lyder lidt som om han kan. Bare vær sikker før du siger det.

  • Petra, Pige, 13 år

Prøv at snak med ham. Sig til ham at du kan lide ham og se hvad der sker… kender det godt går selv rundt med et crush som jeg ikke har mod nok til at spørge. Men hør her du har skrevet til børnetelefonen du er mega sej😉 Så PRØV
Pige på 13

  • Clara, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat