Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjæææææælp

Jeg er en dreng på 10 der har et crush

men der er tit nogen af mine bedste venner der spørger hvem det er

de ved godt hvem det er

men føler mig drillet med det.

Hvad skal jeg gøre

Dreng, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 10, du kan måske tænke på, at du faktisk er mere moden og virkere ældre. Jeg er en pige på 10,som også har et crush, men ellers prøv, at snakkke med dem for, hvis de er rigtig venner, så forstår de!

  • Hjælperen, Pige, 10 år

Hej 😊
Jeg synes du er rigtig sej du tør skrive herind. Jeg synes du virker moden. Jeg synes du skal prøve at sige fra. Jeg ved godt det er svært når det er ens venner. Men prøv så godt du kan 🙂
Jeg ønsker dig held og lykke i fremtiden ☺️
Hilsen en 12 årig pige 🥰

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej dreng på 12 år. Det er ikke okay at de driller dig. Prøv at gå til en voksen, men hvis at det er for grænseoverskridende, så prøv at sig det til dem og hvis at de så er rigtige venner, ville de forstå det. Hvis ikke , så kunne du jo prøve at tage en pause fra dem.

Kh Pige 11 år

  • En god ven, Pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat