Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan siger jeg det til ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år,
er selv 14,

Har dsv. ikke været meget forelsket eller haft de store føleser endnu.
Jeg kan godt se det er lidt svært.
Du kan prøve at få en samtale op at køre på mobilen, fx. få hans snapchat hvis du ikke har den i forvejen eller få hans nummer hvis du ikke har snapchat.
Prøv at vise ham at du gerne vil ham, vil give det en chance eller virke intresseret. Jeg ved godt ting kan misforstås på mobilen men hvis man er usikker hjælper det hvis man ikke står ansigt til ansigt med personen
Jeg ved ikke hvad skridtet er efter, det kommer måske an på situatioen.
I mine øjne har du ikke gjordt noget dumt, du har sagt fra og vist at du ikke var helt klar, det er helt okay.
Håber det lykkes dig at få noget op at køre, du virker forelsket<3

  • M, Pige, 14 år

Hej Pige, jeg synes du skal vise interesse for ham. Snakke til ham, sige noget pænt til ham, få ham til at føle speciel. Hvis han opfører sig som en nar eller kalder dig grimme ting, skal du genoverveje dit valg. Er jeg nu virkelig forelsket i ham? Drenge kan godt finde på at sige ting, bare fordi de er forvirret. Jeg kan også lide en, men jeg viser det ikke og jeg behandler hende som alle de andre piger i min klasse. Der er stor sandsynlighed for at han kan lide dig hvis du kan lide ham.

  • Drengen der også er vild med en, Dreng, 13 år

Bare sig hvad du føler ligeud. Så bare prøv og find ham og sig du rigtig gerne vil sige noget til ham, også fortæl præcis hvad du føler (Til info vil drenge ikke syntes du er mærkelig hvis han nu ikke har samme følelser mere. Ved jeg der er mange piger der tror)

  • Hjælperen, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat