Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Vil gerne have en der kan lide mig

Hej

jeg vil gerne have en eller anden dreng kan lide mig.

Jeg har nemlig aldrig fået mit første kys og jeg er 16

jeg har nærmest heller ikke snakket med en dreng

altså på den måde.

Hvad går jeg og jeg ved det lyder desperat.

Kh mig

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Prøv og hør, alting kommer sin tid, og hvis du prøver at fremskynde noget bliver det ik godt.
Bare fordi du aldrig har kysset en dreng, betyder du ikke at du er mindre værd end andre. Det betyder ikke at du ikke kan scorer, og jeg kan sige at der med sikkerhed altid er nogen der vil have dig, de er bare for bange til at vise det. Du ved, sådan er drenge og man kan ikke ændre på det. Det skal nok komme en dag, indtil da må du prøve at tænke positivt, og aldrig være i tvivl om at du er god nok

  • Anonym, Pige, 18 år

Hey sweetie
Den tid skal nok kommer jeg ved det er træls at høre men du skal vente til den rette kommer og du føler dig tryg ved ham du skal ikke skynde dig og bare tage ham du kan få jeg jeg var lidt ælder end du er nu fik jeg det råd og jeg valgte ikke at lytte og det betød at jeg fik et forhold med en ægte fboy oh det tog mig over et år at så meget som stole på drenge igen og her 3 år efter er jeg stadig ikke helt der hvor jeg er klar til at få en kæreste endnu fordi jeg stadig kæmper med at komme ovenpå efter han overskred nogen tydelig grænser som jeg senere fandt ud af jeg skulle have snakket med en voksen om da det hjap rigtig meget nok om det derfor er jeg så opmærksom på at sige til alle jeg kender vent til den tid kommer fordi jeg ikke ønsker nogen skal igennem det samme som mig for jeg var heldig at have en veninde som tig min telefon og slog op med ham for mig da jeg ikke selv kunne jeg havde heller ikke kysset nogen gør jeg blev de 18 år så du har god tid

  • H, Pige, 20 år

Lad som om du ikke kan lide ham

  • Anonym, Pige, 9 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat