Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hey hjælp. Mig og veninde er vild med den samme

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså hun kan jo ikke bestemme hvem der skal “have ham”, det er jo op til ham. Og hvis han kan lide dig, så er det jo bare surt for din veninde. Hun burde bare støtte dig fordi du nu har fået en flirt, med en sød dreng.
Især hvis hun selv har noget kørende med en anden dreng, skal du altså ikke have dårlig samvittighed over at drengen har valgt dig frem for hende<33
En måde du kan sige det til hende på kunne være. "Jeg har noget kørende med ham drengen du også kan lide, men du har jo noget kørende med en anden, så jeg har ikke darlig samvittighed over det."
Det virker måske lidt hårdt, men altså hun kan jo ikke bare sige "helle for ham" og så er han bare udelukket for dig.
Og hvis du virkelig kan lide ham burde din veninde ikke sætte en stopper for noget dig og ham har kørende<33
Håber det hjælper søde

  • J, Pige, 13 år

Hej.
Det er helt almenligt, jeg har ogs prøvet det, det tror jeg i bund oh grund næsten vi alle sammen har.

Men mig og min veninde kom ud af det ved og tænke “vil vi have en bedsteveninde for livet eller en kærste i måske et par måneder”, Lige nu kan det faktisk føles som om du helt ville vælge og have en kærste i et par måneder, fordi du måske er lidt sur på din veninde og at det med ham lyder spændend.

Men efter de måneder med ham ville du have ønsket du havde valgt din veninde.

Men man kan ik receiver nolge får man kan ikke styre ander svel om man nokge garne ville ønske man kunne, men Vis i begge kan lide ham må han jo vælge og vis han kan lide dig. kan din veninde ik gøre noget.

Jeg tror bare det er hårdt får hende og indse at hun ik kan få ham, så tror slet ik hun gør det får og være træls. Og så er det med og være jaloux virkelig hårdt.
Håber det hjælp lidt ❤🙏

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat