Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

hemmeligt forelsket i den samme

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey. jeg ved ikke om dine problemer er blivet ordnet. men ik sig det til dem. der bliver pigefnidder og meget mere. du skal bare være dig selv og lære ham du godt kan lid at kende. Jeg syntes at du skal være dig selv. og så hvis han kan lide dig så glem de andre. fordi de kan ødelægge det for dig.

  • Håber jeg kan hjælpe ....., 15 år

Du skal ikke sige det til dine venner hvis de finder ud af det så kan i blive sur på hinanden gå hen til drengen og sig det du føler lydt til dit hjerte

  • Mh260605, 15 år

Halløj, hvis du ikke har lyst til at sige det til dine veninder så lad være. Du kunne prøve at snakke lidt med ham og finde ud af om han kan lide dig. Eller kan du sige det til dine veninder du kan lide ham. De kan kun acceptere det for de bestemmer jo ikke over han 😉

  • Mina, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat