Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Helt vildt forelsket. Hvad gør jeg?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg syntes at du skal prøve at være lidt mere sammen med drenge og se om det bare føles som venne måden med det køn. Og så kan du prøve i en lille periode at være mere sammen med piger og mærke hvordan det føles. Og så skal du bare mærke efter og se hvad der føles bedst.

Håber at du forstår mig. : )

  • Ponypigen, 12 år

Altså jeg har været vild med to af mine tætte veninder, og de ved det begge to. Intet har ændret sig. Men jeg vidste også at de ikke var til piger og blev lidt trist hver gang jeg kom i tanke om Det, det gør ondt. Men jeg tænkte så også hver dag at de ikke var til piger og at det var nogle følelser der ikke vil føre til noget. Jeg er stadig småvild med den ene, men ikke helt så meget fordi jeg kender mine muligheder, som er intet.

  • Beckyyy, 13 år

Synes du skal sige noget flirtende eller sødt til hende, og se hendes reaktion. Du kan jo også altid pranke hende med at du er forelsket i hende, og se hendes reaktion der. Men synes ikke du skal sige det til andre end hende, ellers snak med en voksen om det.

  • Anonymous, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat