Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Helt knust

Jeg og en dreng vi har haft noget on and off,

men vi var sammen i weekenden

og jeg nød det virkelig

men han åbner ikke mine snaps

måske efter et par timer

og bliver ved med at tjekke

hvir han er på snap kortet

jeg er virkelig ked af det

vil bare gerne glemme ham

eller give slip på ham

men ved ikke hvordan

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Det du oplever lige nu er svært. Men du skal vide at du slet ikke er alene omkring det! Det er noget vi alle prøver, og vi prøver det flere gange. Du skal bare give det tid. Det kan tage måneder, alt efter hvor meget du “elsker” ham. Jeg ved godt det er virkelig hårdt at stå i din situation, da jeg selv har været der.
Held og lykke❤️

  • Anonym pige, Pige, 15 år

Hejsa dig! Jeg kender godt til det at savne en person. Og det han gør er på ingen måde fair overfor dig. Mit bedste advise til at glemme ham er at være sammen med dine bedste veninder sov over hos dem. Ikke vær alene med dine føleser, ellers tager de over dig. Og du ender med at sidde alene og overtænkte. Du skal nyde dit liv, tag i byen og ha det fkn grinern. Jeg bliver snart 17 og tiden går fandme hurtigt heller hygge sig istedet for at tænkte over en dum dreng som en fortjener såden en pige som dig❤️

  • Louise, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat