Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hejsa

Jeg er forelsket i min bedste ven, og jeg tror (KUN TROR) at han også er forelsket i mig.

 

Problemet er bare at jeg ikke tør spørge om vi skal være kærester, fordi jeg er bange for at han ikke gider være min ven længere hvis jeg spørger!

 

Hvad skal jeg gøre?

 

Please HJÆLP!

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 11 .

Jeg syntes du skal få dine veninde til at finde ud af om han er vild med DIg .. hvid i er bff har du EB støre chance

  • Idax489d, 11 år

Hej pige på 11 år. Sådan en situation kan være meget svær, og du går gennem en meget hård periode. Men det ville være godt, hvsi du åbnede dig stille op, og du måske spørger ham, hvordan han har det med dig? Sådan finder i begge ud af til sidst hvordan i har det med hinanden.

  • malene123, 15 år

Hej Pige på 11 år.
Det er virkeligt svært at springe ud i det, og det ændre ikke noget for mit vdkommende hvis folk siger at jeg bare skal springe ud i det og spørge. Derfor tænkte jeg at du jo altid kunne lege s,p eller k med ham. Hvis han så vælger s/sandhed kan du jo altid spørge ham om der er nogen han kan lide for tiden – hvem han kan lide.

  • CilleBille123, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat