Brev

Heartbrocken💔💔

Hej…

Jeg kan rigtig godt lide denne her fyr

som jeg har skrevet med over et ĂĄr

men han droppede mig!!!!

What do I do??

Pige, 15 ĂĄr
Svar fra andre

Børn

Hej på 15 år du skal ikke være bange for at han droppe dig helt for ham jeg skrev med gad heller ikke og skrive med mig mere men bare rolig han skal nok skrive med dig igen håber mit råd kan hjælpe hilsen C

  • C, Pige, 15 ĂĄr

du kunne måske prøve at snakke med dine venner om det hvis du ikke allerede har gjort det. men hvis du er virkelig forelsket så kunne du prøve at skrive til ham igen, men du skal ikke presse dig til at være perfekt for ham, der er jo stadig mange fisk i havet.
håber mit råd kunne hjælpe

  • RĂĄdgiveren, Pige, 12 ĂĄr

Hej pige!
Mit råd ville være at du bare skal “glemme” ham, det er utroligt svært til ah starte med, men prøv måske og flirt med de andre drenge, så bliver han måske misundelig og finder tilbage igen

  • Hej❤️❤️❤️, Pige, 16 ĂĄr

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

MĂĄske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller mĂĄske du gerne vil slĂĄ op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat