Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mit gamle Crush kan lide mig?! NU?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey søde,
Det lyder helt sikkert til at han har følelser for dig. Jeg synes helt sikkert at du burde passe lidt på i forhold til at han har en kæreste.
Prøv at se om du kan få startet en samtale, og på en eller anden måde få bragt det op. Så han ser din bekryming.

  • E, Pige, 15 år

Hej pige på 13 år
Jeg har det også som dig jeg har et crush men han har en anden kæreste vi kan også snakke og pjattede og drille hinanden, og øjenkontakt men hele pointen i det her er jo jeg skal give dig et råd og det er: prøv at lade værre med at sige noget til din tidligere veninde det kan måske gøre hende ked af det eller direkte sur og så kan det gå ud over dig ❤️ men hey der er altid en du kan snakke med som fx dine forældre det er det de er her for!❤️
Hilsen pigen der har det ligesådan

  • Den forståelse, Pige, 13 år

Hej søde, jeg ved godt det kan være lidt svær i denne situation, men jeg syntes at du skal følge dit hjerte, kan du lig ham for ham, og ikke bare hans udseen? Men du skriv du havde en kæreste og jeg syntes du skal tænke over at han er der. Men prøv at følge dit hjerte.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat