Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Have ska all keg lace med mit crush

Hej

jeg kan virkelig godt lide den her dreng

og vi skal være sammen her i næste uge

men jeg kan virkelig ikke finde på hvad vi skal lave

jeg vil gerne lave noget hvor man er indenfor og har det vildt sjovt

men er bange for at det bliver akavet

Hvad skal vi lave?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Er helt med på at i er 15. Så i er for unge til at drikke kaffe og for gamle til at lege med lego. Men i kunne evt se en god film. Eller lave tik tok hvis han er en frisk type eller genereltbare snakke og slappe af. Det gør jeg ihvertfald tit med både mine drenge venner og veninder.

Håber du kunne bruge tippet

  • Silje, Pige, 14 år

Det lyder mega fedt!
Kan 100% følge dig i den situation med, at man ikke rigtig ved hvad man skal lave, og at man er bange for at det bliver lidt små-akavet. Man skal jo selvfølgelig også tage nogle forbehold i forhold til covid-19, så cafe-tur, eller bytur ville nok ikke være så fedt som det kunne være, hvis du forstår hvad jeg mener. Jeg tror, at de mest oplagte muligheder (eller generalt talt bare de ting som jeg personligt ville kunne finde på at lave) måske ville være at:

-arangere en film-aften med snacks, slik, sodavand, tæpper, lys, og movie-marathon – hele sinkadusen

-at gå en lang tur og se nogle smukke udsigter, med en mulig picnic hvis det er en mulighed i et område nær dig – jeg er dog med på at vejret måske ikke er helt oplagt på denne tid af året

-bare hænge ud og snakke sammen, hvis det er en idé (jeg er helt med på, at det måske godt kunne gå hen og blive lidt akavet, men så kan man jo altid tage den “nemme udvej” og sætte en film på i stedet.)

-osv.

Men, hvis det er en fyr som du virkelig godt kan lide – og i ligesom “klikker” ret godt, skal du nok ikke være så bekrymret for, om det bliver akavet eller ej – ligegyldigt hvad der sker, så er vi jo i de “gyldne” teenageår, hvor vi hat plads til at udforske og opleve os selv, så jeg tænker bare at du skal springe ud i det! Jeg ved godt, at det er lettere sagt en gjordt, men hvis begge parter har den der føelse at i har noget sammen, om det så er venskabeligt eller romantisk, skal det hele nok gå!

I believe in you <3 og jeg håber at mit svar ikke kommer alt for sent! Good luck girlie

  • Anonym, Pige, 14 år

Der er allerede blevet nævnt virkelig mange gode ideer, men når jeg har en dreng på besøg plejer vi bare at se hvad der sker, nogen gange ligger jeg makeup på dem eller krøller deres hår mens vi snakker osv, og så bare en masse slik og vand. Og musik! Det vigtigeste er egentlig bare at det ikke er for opsat, så skal inkok få det sjovt

  • Heh, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat