Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

har noget med min kollega

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvor er det dejligt for dig at du er forelsket. Du har altid mulighed for at sige stop, hvis han gerne vil have sex med dig. Så jeg synes ikke det er det, der skal afholde dig fra, at tage hjem til ham. Når du nu har lyst, synes jeg bare du skal tage hjem til ham, og tage tingene som de kommer.

  • J, Pige, 18 år

Jeg synes som J at du bare skal springe ud i det. Fire år i aldersforskel betyder ikke noget synes jeg. Faktisk kan det være en fordel for dig som virgin at have din første oplevelse med en lidt ældre partner, altså hvis det kommer til det. Jeg synes du skal være åben omkring at du er virgin. Det vil han nok tage godt imod og som den mere erfarne passe på dig når det er første gang. Jeg mistede min mødom til en mere erfaren og det var rart at være sammen med en der vidste hvad det drejede sig om.

  • KT, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat