Brev

Har mit crush en kæreste?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey girl
Jeg syntes at du bare skal spørger ham om det, du vil fortryde hvis du ikke gør.
skriver med en som er 4 år ældre end mig og det var min min mor der var træt af at høre om hvor meget jeg kunne lide ham men havde ikke modet, så syntes helt sikkert du skal give det et forsøg. jeg lover dig at du ikke vil fortryde det!! og Hey hvad er det værste der kan ske? du skal huske på at det er hvad man gør det til, så tag en slapper og så spørg ham både om han har en kæreste men også om hans snap!

Held og Lykke
KH MIG

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat