Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har min kæreste glemt mig?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på snart 13:)
Det kan være rigtig problematisk hvis man i et forhold ikke har lige meget behov for at være sammen. Jeg tænker at det egentlig ikke har noget med dig at gøre, men det lyder som om der er mange ting i hans hoved lige nu. Nu ved jeg ikke hvor længe det har stået på, men prøv bare at give ham lidt tid, og hvis ikke det ændre sig, så spørg ind til det:) Det er vigtigt at snakke om tingene i et forhold.

  • Anonym, Pige, 17 år

ærligt drop ham, han er virkelig tarvelig, du skal ikke have en kæreste bare fordi at det virker hyggeligt, tro mig du er 12 år du skal nok få chancen en anden gang, prøv at være sammen med dine venner eller nogen andre. held og lykke med hvad du gør, men uanset hvad så glem ikke hvad du selv syntes virker bedst for dig. men prøv at snakke med ham om det.

  • ved ikke helt hvad jeg skal her..., Dreng, 14 år

Hej pige på 12
Det er jeg ked af at høre, at du føler at din kæreste ikke har lyst til at være sammen med dig. Mange drenge kan dog godt lide at være alene en gang imellem. om det er fordi de har brug for at spille computer med deres venner eller har brug for en pause efter skole, så er det en generel ting ved drenge (også nogle piger selvfølgelig). Hvis du prøver at give ham tid til dette, til at være alene eller for sig selv nogle timer om dagen, kan han måske være mere tilbøjelig til at savne dig eller have mere lyst til at være sammen med dig. Hvis du prøver det, og intet sker, og du stadig kan mærke at det går dig meget på, så synes jeg du skal sige det til ham. Han mener det sikkert ikke ondt, han tænker sikkert ikke over at han afviser dig gang på gang. Hvis du siger det til ham, på en ordentlig måde, så er jeg sikker på i nok skal finde ud af det sammen.

  • anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat