Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har lyst til at kysse med kæreste

Hej, jeg er en dreng på 12

og som har haft en kæreste i 5 måneder.

Jeg har virkelig lyst til at kysse/snave med hende

men ved ikk hvordan jeg skal spørge

fordi jeg ved ik om hun også har lyst.

Mvh hilsen dreng.

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej dreng på 12, jeg har selv været ude for det samme som du. Derfor har jeg nogle råd: prøv at komme lidt tættere på hende fx spørg om hun vil hænge ud og se en film eller noget i den stil, eller måske skulle du være mere sammen med hende i skoletiden. Noget af det, bare det ikke overtrædder dine/hendes grænser. Hvis du tvivler om mine råd kan du også bare sige til hende hvad du føler fx via sms. Man ved aldrig… det kan være hun føler det samme. Held og lykke!

  • Anonym, Pige, 11 år

Kommer nok an på hvad hun vil. Altså jeg har også en kæreste vi har også været i 5 måneder men jeg føler ikke det er det samme som før. Så find ud af hvad hun vil, find ud om hun er klar. Altså det kommer an på hvor tætte i er tænker jeg

  • Pigen med den mærkelige kærlighed, Pige, 12 år

Hej, jeg vil nok helst har hvis det var mig at du spurgte inden, for hun kan blive VIRKELIG ked af det eller det kan blive kræsne overskridende for hende, fordi det ville ikke være rart for nogen at blive kysset hvis de ikke vil have det, men hvis du spørger skal du være sikker på hendes svar ikke er fordi hun føler hun skal svare ja eller nej.
Håber det hjalp.

  • Hemmelig, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat