Brev

Har lyst til andre end min kæreste

Hej allesammen.

Jeg har en super dejlig kæreste som jeg snart har været sammen med i et år. Problemet er bare at jeg tror jeg er ved at “kede” mig lidt i forholdet. Jeg synes lidt det er det samme hver gang vi er sammen, og det er ikke helt som om hun værdsætter mig særligt meget mere. Man kan tydeligt mærke at hun elsker mig, men hun viser det bare ikke, hvis i forstår?

Jeg har gået og tænkt på om det ikke kunne være nemmere at være single? På den måde ville jeg få meget mere frihed, og blive fri for den der fastlåste følelse som jeg efterhånden ret tit har. Jeg har bare af én eller anden grund lyst til bare at være fri og kunne kysse med dem jeg vil, flirte osv.

Jeg elsker min kæreste, men noget i mig siger også bare at det er irriterende at være i et forhold med hende, og det har jeg det ærligt talt lidt dårligt over. Vi har haft en masse minder sammen, og har også planer for fremtiden med fx rejser, så jeg er virkeligt i tvivl om jeg skal blive ved hende eller ej?

Jeg håber i kan hjælpe, selvom det er lidt rodet forklaret.

Dreng, 17 år
Svar fra andre

Børn

Hejjj:))

Jeg ville tage en snak med hende. Bed hende om at lytte. Så forklar… præcis som du lige gjorde. Jeg synes også, at du skal fortælle hende, at du er rigtig glad for hende, men at du ikke føler dig værdsat. Alle går igennem en periode i et forhold, hvor man tvivler meget, og der ikke er den samme action i tingene. Jeg tror bare det er super vigtigt, at hun ved det. Måske har hun det på samme måde? Det kan også godt være, at samtalen fører dig hen til den rette beslutning: skal vi blive sammen, eller vil jeg ud i verden og prøve noget nyt? Jeg tror bare det vil hjælpe vildt meget, hvis hun ved hvad der foregår inde i hovedet på dig.

Håber du finder en løsning:)

  • Zebra, Pige, 14 år

Hej.
Jeg synes du skal snakke med hende om det. Se om hun har det på samme måde. Du skrev jo at du ikke føler dig værdsat, så måske keder hun sig også lidt. Bare sig hvordan du har det. Prøv også at komme med eksempler, så det er nemmere for hende at forstå.

Hvis I begge elsker hinanden, men føler der er noget galt i jeres forhold, kan I prøve at holde en pause (bare med regler, så det ikke ender ligesom Ross og Rachel i Friends).

Husk, hvis hun ikke ved det bliver det ikke bedre..

  • Anonym, Pige, 15 år

Prøv fks. ikke at være sammen, og skrive sammen i et par uger. I vil komme til at savne hinanden, og få mere lyst til hinanden, og det vil måske også give et boost i jeres forhold.

Hvi det ikke virker kan det også være fordi i keder jer i forholdet. Så er det bedste egentlig at holde en pause eller slå op:/

  • Mia, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat